tisdag 30 mars 2010

Öckerö sessions i vårsolen + en ny sten

Jocke och jag drog ut till ett regnigt Öckerö för att reka lite. Hitta nya fina väggar mm. Sedan sprack det upp och solen tittade fram! Jocke hoppade endel på båda Öckeröhopps varianterna (7a/7b+), Jag hängde på den jobbiga Maserati (sanbagad 6b+), Jocke brännde av Lamborghini etc. Sedan kännde vi på de två projekten. Den höger om Lamborghini är möjlig! Om nu inte nån surfare eller annan snubbe gjorde allt 1989!?
Riktigt skönt vårväder med superbra stick! En riktig go session!

Sedan en bild på en fin sten som jag borstade upp för 5 år sedan. Var där och rensade noga igen. Stenens slopiga arete är hård men rolig. Finns mycket orörd sten i Västra Göteborg.


Jocke heelhookar högt på ett av projekten. Gjort???Jag försöker nå de kassa greppen på Maserati, 6b+. Känns som en klassisk Ö-sanbag!Jag på ett projekt! Vassa goa grepp. Känns möjlig. Toppen verkar desperat!Jocke hoppar på Öckeröhoppet, 7a/7b+Jocke hoppar på Öckeröhoppet. Den hårda varianten känns faktiskt lättare än den lätta!?!?!?! Hur fan går det ihop!?Jocke jobbar på ett av projekten.


Projekt klängande Jocke i vårsolen.


Jag kämpar på Maserati! Känns hård för sin grad...Jag sträcker på fettet på ett kul projekt!Borstade denna stenen för 5 år sedan. Gick tillbaka för ett par dagar sen och borstade igen. Finns ett par kul broblem här. Den slopiga kanten på stenen man ser på bilden är hård. Som en blandning av Dub & Det gåtfulla folket i Kjuge. Ligger i Högsboskogarna!

3 kommentarer:

 1. mmm...man blir ju onekligen sugen på att testa slopeareten. säg till om jag får hänga på?
  /Padde

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!

  Tror jag skrev 7a när vi hade maserati som dagens. Den ska nog upp lite som sagt. Öckeröhoppet är oändligt mycket svårare än lilla hoppet för mig.

  Finns det mer klättring runt ditt block? Lägg in i GBO.

  /Fredrik

  SvaraRadera
 3. Såklart får du hänga med Padde och alla andra som vill!! Jo Fredrik det finns mera i det här området! Det är utmarkerna i Högsbo/Ruddalen. Rensades för några år sedan men nu är jag tillbaka och skall klänga seriöst! Kommer såklart komma in på GBO! Har hittat flera små sektorer som jag tänkt rapportera in!

  7a på Maserati låter mer troligt! Jäkligt jobbigt att nå crimpen!

  /Pontus

  SvaraRadera