lördag 24 april 2010

Nytt område söder om Göteborg

Jocke och jag skulle dra en sväng till Brattås och klättra. Som vanligt blev vi lite nyfikna vad som kunde finnas ute i skogen runt det etablerade området. Vi fann en hel del klippa. Flera fina väggar. Det mesta låg runt ett litet träsk. Med en Leatherman och en liten såg rensade vi upp en av klipporna. Flera fina problem gjordes och ett det finns mer att göra. Klippan har mycket vass struktur. Friktionen är superbra!!
Så inget för rosa känsliga fingrar. Här kommer du blöda!


Jocke på ett fint problem. Man startar på rampen och skickar vidare upp! En sittstart går att göra men det blir hårt. Kanske en 6a.


Jobbig mysko start. Fint problem. Ca 6b+ nåt...


Grymt kul och jobbigt problem! Här gör Jocke ståstarten. Jobbiga moves och ca 6c. Sittstarten jobbade vi på lite. Den blir nog en 6c+/7a.

3 kommentarer:

  1. Sweet Ponta :)
    Sticker gärna tillbax snart igen, kanske måndag om du kan?

    Jocke

    SvaraRadera
  2. Gött mos att ni letar så mycket nytt, tex Tjörn var ju supernice. Känner gärna på Brattås någon dag, men framförallt undrar jag hur det går med er Annotfilm? Föröker skriva hemtenta och gör således många internetutflykter, bla kollat annot som ju verkar vara superball och visst har ni en film på gång därifrån va?!? Vore mycket kul att se!

    SvaraRadera
  3. Kul att du gillade Tjörn! Det finns massa mer att borsta upp! Vi hinner inte med alla områden! Bla skall Death valley, Mega blocket, Fet slabben etc borstas upp snart! Målet i år är 150 nya problem på Tjörn! Så bara att hänga på och glöm inte stålborstar!

    Annot film på G! Tar ett tag att klippa. Skall först investera i 2 st 1-2 TB Hårddiskar.
    Du får övernatta på Tjörn med Happygänget. Då brukar rå film från klätterresorna dyka fram ...Annot bla!

    Brattås är ett kul område! Flera nya problem har borstats upp! Bara att hänga på!

    SvaraRadera