onsdag 4 februari 2009

E våren Här?

Så här i efter hand kan man u börja undra om inte våren är här på riktigt nu senaste 3 dagarna har spenderats ute med temperaturer runt nollan, inte konstigt att man känner sig lite sliten i kroppen. 
Detta har resluterat i att ett projekt har avklarats och att ett nytt oråde har funnits och e på utveklingsstadie  men nu först till gårdagen.

Tisdagen spenderades i Mellby med Johan och vi båda hade en oplockad gås med sommersby väggen jag med sommersby och johan med cassablanca och även sommersby men han huvudsakliga mål var cassablanca, jag lyckades skicka sommersby och det var en storlättnad men även en viss sorgsenhet över att kampen nu är över. Johan hade ett par tappra försök och är nu ganska nära sitt mål, Bilder följer nedan... 
Johan kör lite shadow boxing på cassablanca
Uppvärmningen för dagen...

Måndagen spenderades i Utby/Fjällbo med Jocke och då var det Black russian som gällde Jocke var inte sen med att hänga i toppen men fick se sig besegrad för avsaknaden av hud,"ganska Knögglig topp" var kommentaren man fick och sen bar det av till Utby för att testa på ett av mina semiprojekt Voodo var inte en nära så valde att känna på ett annat gammalt skräp som man har hatat genom åren kraftkalas ss efter någr försök åkte den ner och blev frvånad av va lätt det kändes, gick sen upp och avslutade en kanon dag på en arete som var skit najs..
Bilder följer...
Jocke visar att han kan trottsa dåliga crimpar och gravitation...

Söndagen Bar av till Tjörn och en ny Spott som är under utvekling med en hel del kalssiker så som White stripe och lars testpiece From Norrland with Löve..finns även ett supernajs projekt som jag tar mig friheten att kalla In Between Dreams som e en överhängande tak spricka med riktigt coola moves, ett återbesök är snart på sin plats...
Fidde kör hårt på projektet In Between Dreams..
Lars L på samma Projekt kan det bli mycket vackrare....Tjörn e på utvekling till ett riktigt najs place för att bummla...mer kommer.

SUmma kardemumma är att det har varit fantastiska dagar och ser fram emot detta års klättring och äcventyr....

"Glöm Inte att njuta"......






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar