måndag 14 december 2009

Älgar, Utby-troll & lite klättring

Ted och jag valde att ta en kvälls-session i Utby för att jobba på vinterprojekt. Vi kittade lampor och började kvällen på "Kermit". Vi la några press på Voodoo och sedan även en hård arete som jag inte minns namnet på. 
Under kvällen blev det en del snack om älgarna som härjar i området nu. Tydligen rätt aggresiva. Skjutit en stor och en kalv men tydligen finns det en älgtjur kvar. Inte nog med det uppenbarade sig Utby-trollet igår också till Teds stora förskräckelse!
En bra och rolig session men gott kaffe i lägenheten efteråt =)
Voodoo
Voodoo

4 kommentarer:

  1. Ursäkta mina brusiga bilder =)...men Kit-objektiv är ingen höjdare!

    SvaraRadera
  2. Trevligt att ni hängde på voodoo! Häng med till havsklipporna nästa gång!!! Trevligare miljö!!
    Bruset har inget med objektivet Johan, det är ISO talet eller något sånt. Vad använde du för ISO?

    SvaraRadera
  3. Haha det är väl både ISO och objektiv. Kit-objektivet är verkligen skit eftersom bländartalet är skräp. ISO-talet jag använde var 800. Skulle bli mycket bättre om jag kom ner till bländare 2,8 eller 1,8 =)...hoppas inte bilderna är för mycket skräp.
    För övrigt gick det rätt bra på Voodoo. Ted är nog snart uppe om han kan länka ihop lite och jag etablerar bättre och bättre på sloapern. Snart kanske jag kan gå vidare därifrån. Var ju första gången jag hängde på den =)...
    Ja jag skulle gärna vilja hänga med till havsklipporna =)

    Johan

    SvaraRadera
  4. Vill hålla med om att det nog beror på ISO-talet och tycka att det är trevligt att ni verkligen frossar i klättring. Jag blir inspirerad och längtar hem!

    SvaraRadera